Register | login

Crear usuario

Al crear un usuario, enviaremos un mail con un código de validación que tendrás que introducir para confirmar el registro. Asegúrate de que tienes acceso a tu correo electrónico antes de hacer el registro.
{{errorRegisterForm}}

Política de privacitat

Quan et registres, ho fas vinculat a un entorn Snackson propietat d'I-CERCA.

I-CERCA ha subscrit un acord amb Snackson, on queda regulada la protecció de dades i compliment de la RGPD, d'acord amb els requeriments establerts. Les teves dades només seran utilitzades per I-CERCA i no seran cedides a tercers, tret del compliment de les obligacions legalment establertes.

Si tens dubtes sobre l'àmbit d'aplicació del contracte específic de RGPD, pots contactar amb RGPD@snackson.com indicant el nom del client amb el qual t'has registrat.

I-CERCA al seu torn es reserva el dret d'anul·lar la inscripció, si aquesta no correspon a col·laboradors, treballadors o públic objectiu. El registre s'esborrarà completament dels nostres sistemes, incloent-hi les dades de navegació associades.

Al acceder a Snackson, además de la normativa RGPD vinculada con el cliente, aceptas nuestra política de privacidad genérica.

OK

Para terminar el registro, introduce el código que te hemos enviado a tu email.
(El código tiene una vigencia de 15 minutos)

Si no tienes acceso al email en este momento,
puedes cerrar esta ventana y realizar el registro más adelante.
{{confirmFormError}}

Iniciar sesión

Si ya tienes un usuario, indica tu email y contraseña para ver el listado de cursos disponibles.
Aquí puedes consultar el listado de cursos disponibles en autoregistro.