De les microagressions a l’assetjament. Les dones en la recerca científica

Et donem la benvinguda a aquest curs, que té per objectiu fer-te reflexionar i dotar-te d'eines per tal de detectar les violències masclistes, especialment en l'àmbit dels centres de investigació.

Gràcies als continguts del curs podràs descobrir maneres senzilles per a fer els primers passos, així com conèixer els instruments legals a què pots recórrer en el teu centre de treball.


Aquest curs es fa sota la Llei Catalana 5/2008, del dret de les dones i les nenes a erradicar les violències masclistes, així com el Conveni d'Istanbul, del Consell d'Europa sobre prevenció i lluita contra la violència envers les dones i contra la violència domèstica. 

El microcurs ha finalitzat.
Data d'inici: 18/01/2022 08:00
Data de finalització: 31/12/2022 20:00
Continguts: 83. Duració estimada: 01:45 (hh:mm)
 
Objectius:
Per superar el curs visualitza almenys el 70 % dels continguts (59 dels 83 continguts).
Certificat: No
Places disponibles: 496

Per participar, cal que accedeixis amb un usuari registrat. Si no tens un usuari de Snackson, omple el formulari amb les teves dades: nom, cognom, correu electrònic i contrasenya.

Un cop t'hagis registrat, rebràs instruccions per accedir al contingut.

Crea un usuari nou

En crear un usuari, enviarem un correu electrònic amb un codi de validació que hauràs d'introduir per confirmar el registre. Assegura't que tens accés al teu correu electrònic abans de fer el registre.
{{errorRegisterForm}}

Política de privacitat

Quan et registres, ho fas vinculat a un entorn Snackson propietat d'I-CERCA.

I-CERCA ha subscrit un acord amb Snackson, on queda regulada la protecció de dades i compliment de la RGPD, d'acord amb els requeriments establerts. Les teves dades només seran utilitzades per I-CERCA i no seran cedides a tercers, tret del compliment de les obligacions legalment establertes.

Si tens dubtes sobre l'àmbit d'aplicació del contracte específic de RGPD, pots contactar amb RGPD@snackson.com indicant el nom del client amb el qual t'has registrat.

I-CERCA al seu torn es reserva el dret d'anul·lar la inscripció, si aquesta no correspon a col·laboradors, treballadors o públic objectiu. El registre s'esborrarà completament dels nostres sistemes, incloent-hi les dades de navegació associades.

Quan accedeixes a Snackson, a més a més de la normativa RGPD vinculada amb el client, acceptes la nostra política de privacitat genèrica.

OK

Per acabar el registre, introdueix el codi que t'hem enviat al teu correu electrònic.
(El codi té una vigència de 15 minuts)

Si no tens accés al correu electrònic en aquest moment,
pots tancar aquesta finestra i realitzar el registre més endavant.
{{confirmFormError}}

Inici de sessió

Si ja tens un usuari, indica el teu correu electrònic i la teva contrasenya per veure el llistat de cursos disponibles.
Aquí pots consultar el llistat de cursos disponibles en autoregistre.