Skip to main content

De les microagressions a l’assetjament. Les dones en la recerca científica

Et donem la benvinguda a aquest curs, que té per objectiu fer-te reflexionar i dotar-te d'eines per detectar les violències masclistes, especialment en l'àmbit dels centres de recerca. 

Gràcies als continguts del curs podràs descobrir maneres senzilles per fer els primers passos, així com conèixer els instruments legals a què pots recórrer al teu centre de treball.

Aquest curs es fa d’acord amb la Llei 5/2008, de 24 d’abril, del dret de les dones a erradicar la violència masclista i la Llei 17/2020, de 22 de desembre, de modificació de la Llei 5/2008, que amplia, reforça i actualitza l’anterior i, per primer cop, protegeix els drets de les dones transgènere i cisgènere i de les persones no binàries.

Per inscriure't a aquest curs és necessari una adreça institucional d'un centre CERCA.

Microcurs en actiu
Data d'inici: 13/02/2024 16:00
Data de finalització: 31/12/2024 20:00
Continguts: 60. Duració estimada: 01:15 (hh:mm)
 
Objectius:
Per superar el curs visualitza almenys el 100 % dels continguts (60 dels 60 continguts).
Certificat: Sí
Places disponibles: 762

Per participar, cal que accedeixis amb un usuari registrat. Si no tens un usuari de Snackson, omple el formulari amb les teves dades: nom, cognom, correu electrònic i contrasenya.

Un cop t'hagis registrat, rebràs instruccions per accedir al contingut.

Crea un usuari nou

En crear un usuari, enviarem un correu electrònic amb un codi de validació que hauràs d'introduir per confirmar el registre. Assegura't que tens accés al teu correu electrònic abans de fer el registre.
{{errorRegisterForm}}

Política de privacitat

Quan et registres, ho fas vinculat a un entorn Snackson propietat d'I-CERCA.

I-CERCA ha subscrit un acord amb Snackson, on queda regulada la protecció de dades i compliment de la RGPD, d'acord amb els requeriments establerts. Les teves dades només seran utilitzades per I-CERCA i no seran cedides a tercers, tret del compliment de les obligacions legalment establertes.

Si tens dubtes sobre l'àmbit d'aplicació del contracte específic de RGPD, pots contactar amb RGPD@snackson.com indicant el nom del client amb el qual t'has registrat.

I-CERCA al seu torn es reserva el dret d'anul·lar la inscripció, si aquesta no correspon a col·laboradors, treballadors o públic objectiu. El registre s'esborrarà completament dels nostres sistemes, incloent-hi les dades de navegació associades.

Quan accedeixes a Snackson, a més a més de la normativa RGPD vinculada amb el client, acceptes la nostra política de privacitat genèrica.

OK

Per acabar el registre, introdueix el codi que t'hem enviat al teu correu electrònic.
(El codi té una vigència de 15 minuts)

Si no tens accés al correu electrònic en aquest moment,
pots tancar aquesta finestra i realitzar el registre més endavant.
{{confirmFormError}}

Inici de sessió

Si ja tens un usuari, indica el teu correu electrònic i la teva contrasenya per veure el llistat de cursos disponibles.
Aquí pots consultar el llistat de cursos disponibles en autoregistre.