Register | login

Crea un usuari nou

En crear un usuari, enviarem un correu electrònic amb un codi de validació que hauràs d'introduir per confirmar el registre. Assegura't que tens accés al teu correu electrònic abans de fer el registre.
{{errorRegisterForm}}

Política de privacitat

Quan et registres, ho fas vinculat a un entorn Snackson propietat d'I-CERCA.

I-CERCA ha subscrit un acord amb Snackson, on queda regulada la protecció de dades i compliment de la RGPD, d'acord amb els requeriments establerts. Les teves dades només seran utilitzades per I-CERCA i no seran cedides a tercers, tret del compliment de les obligacions legalment establertes.

Si tens dubtes sobre l'àmbit d'aplicació del contracte específic de RGPD, pots contactar amb RGPD@snackson.com indicant el nom del client amb el qual t'has registrat.

I-CERCA al seu torn es reserva el dret d'anul·lar la inscripció, si aquesta no correspon a col·laboradors, treballadors o públic objectiu. El registre s'esborrarà completament dels nostres sistemes, incloent-hi les dades de navegació associades.

Quan accedeixes a Snackson, a més a més de la normativa RGPD vinculada amb el client, acceptes la nostra política de privacitat genèrica.

OK

Per acabar el registre, introdueix el codi que t'hem enviat al teu correu electrònic.
(El codi té una vigència de 15 minuts)

Si no tens accés al correu electrònic en aquest moment,
pots tancar aquesta finestra i realitzar el registre més endavant.
{{confirmFormError}}

Inici de sessió

Si ja tens un usuari, indica el teu correu electrònic i la teva contrasenya per veure el llistat de cursos disponibles.
Aquí pots consultar el llistat de cursos disponibles en autoregistre.